سایت شما معرف برند و سازمان شماست
وبسایت شرکتی، چهرهی برخط سازمان شما و اولین برخوردی است که با مشتریان بالقوهتان دارید. ساخت سایت شرکت حرفهای و بهروز، نه تنها اطلاعات جامعی در اختیار مخاطبان قرار میدهد، بلکه حس اعتماد و اعتبار را برای کسب و کار شما به ارمغان میآورد.
در دنیای دیجیتال امروز، طراحی سایت شرکتی با طراحی به روز و بهینه، دیگر یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است. یک وب سایت خوب نماینده و معرف برند شماست. بنابراین طراحی سایت شرکتی باید با اهداف و عقاید کسب و کار شما، مطابقت داشته باشد.
متخصصان کارپشت آمادهاند تا در کمترین زمان ممکن، طراحی وب سایت شرکت شما را با استانداردهای جهانی را پیادهسازی کنند.

تعرفه طراحی سایت
Website design price
پکیج برنز
-
طراحی تم اختتصاصی
-
3 عدد مقاله سئو
-
درج محصول سئو شده
-
دامنه رایگان (ir.)
-
پنل ارسال sms
-
پرداخت اقساط 2 ماهه
-
فروش آنلاین
-
مشاوره سئو و کسب و کار
-
پشتیبانی 3 ماهه
-
20 ملیون تومان
پکیج نقره ای
-
طراحی تم اختتصاصی
-
5 عدد مقاله سئو
-
5 عدد درج محصول سئو شده
-
دامنه رایگان (ir.)(com.)
-
پنل ارسال sms
-
پرداخت اقساط 3 ماهه
-
فروش آنلاین
-
مشاوره سئو و کسب و کار
-
پشتیبانی 6 ماهه
-
30 ملیون تومان
پکیج طلایی
-
طراحی تم اختتصاصی
-
10 عدد مقاله سئو
-
20 عدد درج محصول سئو شده
-
دامنه رایگان (ir.)(com.)(net.)
-
پنل ارسال sms
-
پرداخت اقساط 4 ماهه
-
فروش آنلاین
-
مشاوره سئو و کسب و کار
-
پشتیبانی 12 ماهه
-
60 ملیون تومان
پکیج پلاتینیوم
-
سفارشی سازی کامل
-
20 عدد مقاله سئو
-
50 عدد درج محصول سئو شده
-
دامنه رایگان (با توافق طرفین)
-
پنل ارسال sms
-
پرداخت اقساط(با توافق طرفین)
-
فروش آنلاین
-
مشاوره سئو و کسب و کار
-
پشتیبانی 12 ماهه
-
با توافق طرفین

تفاوت هزینه طراحی سایت وردپرسی و طراحی سایت سفارشی
با توجه به رشد هر روزه فضای مجازی و دیجیتال، ساخت یک سایت کارامد و زیبا و بهینه برای هر کسب و کاری یک امر ضروری و مهم است.
اما این که از چه نوع سایتی استفاده کنیم، نیاز به تحقیق و مطالعه بیش تری دارد.
در طراحی سایت های سفارشی، شما می توانید با توجه به نیاز های خود و نیازهای مخاطبان خود از صفحات و قابلیت هایی که دوست دارید استفاده کنید و همچنین با توجه به نیازهای شرکت، امکان ایجاد برخی ویژگی های منحصر به فرد نیز وجود دارد. ولی نکته قابل توجه در این مورد، این است که هزینه طراحی سایت سفارشی، می تواند تا چندین برابر هزینه طراحی سایت وردپرسی باشد.
طبیعتا، استفاده از قالب های وردپرسی نسبت به طراحی سایت منحصر به فرد و اختصاصی، هزینه کم تری را در پی خواهد داشت. اما هزینه کم تر لزوما به معنی کیفیت پایین تر نیست. چه بسا استفاده از افزونه های آماده، دست شما برای توسعه و بهینه سازی وب سایتتان را باز تر می کند.
طراحی سایت وردپرسی، یکی از روش هایی است که برای طراحی وب سایت استفاده می شود. از آنجا که وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا قدرتمند است، طراحان و توسعه دهندگان می توانند با استفاده از آن، به سرعت و با کمترین هزینه، وب سایت هایی را طراحی کنند.
اولين قدم بعد از طراحی سایت
اما طراحی کردن یک سایت، فقط به ایجاد یک وب سایت خوب محدود نمی شود؛ بلکه باید به مواردی مثل بهینه سازی برای موتورهای جستجو (SEO) و یونیک بودن هم توجه شود. در واقع، بهینه سازی برای موتورهای جستجو و یونیک بودن، دو عامل بسیار مهم در طراحی سایت هستند که تأثیر قابل توجهی بر روی بازدیدکنندگان وب سایت شما دارند.
بهینه سازی برای موتورهای جستجو، شامل مواردی مانند استفاده از کلمات کلیدی مناسب، بهینه سازی عناوین و توضیحات صفحات و سایت، بهینه سازی سرعت بارگذاری صفحات و سایت و… است. هدف اصلی بهینه سازی برای موتورهای جستجو، افزایش رتبه وب سایت شما در نتایج جستجوی موتورهای جستجو مانند گوگل و بینگ است.
همچنین، یک وب سایت یونیک، به معنای داشتن محتوای منحصر به فرد و متفاوت است. بهترین راهکار برای داشتن یک وب سایت یونیک، تولید محتوای اختصاصی و جذاب است که باعث جذب بازدیدکنندگان و حفظ آن ها برای مدت طولانی تر می شود.
در کل، برای طراحی یک سایت وردپرسی موفق و مؤثر، باید بهینه سازی برای موتورهای جستجو و یونیک بودن را در نظر داشت و با استفاده از تکنیک های مناسب، سعی در کسب بازدیدکنندگان و حفظ آن ها داشت.
( دکتر کارپشت اضافه کرد: فرزندانم، هزینه زیاد معنیش این نیست که دارید سایت خفن تری میسازید. بازدهی رو زیاد کنید. )

نمونه کارهای اخیر
یک وب سایت خوب چه ویژگی هایی باید داشته باشه؟
Good site features

محتوای باکیفیت
محتوای سایت باید مفید، جذاب و بهروز باشد. به طور خلاصه محتوی باکیفیت میتواند شامل متنها، تصاویر، ویدئوها و صداها باشد.محتوای باید جدید و درست، نه کپی شده از منابع دیگر باشد.

امنیت

طراحی زیبا و کاربر پسند

سرعت بارگذاری بالا
سوالات متدوال
Frequently asked questions